Novinky v lize: Petry, Hall a Leddy zpět v akci

21. 03. 2015, 22:30 » Novinky - Autor: Šimon Rogner

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Co se událo nového v NHL? Přinášíme vám tři večerní zprávy, které pojednávají o novinkách v lize. Dozvíte se v nich o čtyřech návratech do sestavy svých týmů. Konkrétně se jedná o bývalé spoluhráče z Edmontonu Jeffa Petryho a Taylora Halla a zadáka Islanders Nicka Leddyho.

MTL Petry se vrátí na zápas se San Jose
Montreal Canadiens budou mít obránce Jeffa Petryho zpět v sestavě na dnešní utkání, ve kterém se budou snažit odskočit Tampě Bay na rozdíl čtyř bodů. V cestě se jim postaví San Jose Sharks. Petry, který nenastoupil do čtvrtečního utkání s Carolinou Hurricanes kvůli chřipce, nahradí Nathana Beaulieua. Kanadský zadák hraje během svých devíti střetnutí v novém dresu průměrně 22 minut a 24 sekund za utkání.

EDM Hallův návrat po 23 utkáních
Taylor Hall se vrátí do sestavy Edmontonu Oilers, když jeho tým hostí Philadelphii Flyers. Hall chyběl 23 utkání kvůli zranění nohy. Třiadvacetiletá vycházející hvězda bude hrát ve formaci pravděpodobně s Antonem Landerem a Andrewem Millerem. Vedle Naila Yakupova a Dereka Roye by si měl také zahrát přesilovku. V této sezóně si kanadský útočník připsal ve 42 zápasech 11 branek a 19 asistencí.

NYI Leddy se pokusí zabránit další prohře Islanders
Islanders budou mít obránce Nicka Leddyho zpět v sestavě na utkání proti rivalům z New Jersey. Bývalý zadák Blackhawks bude v obranné dvojici s Johnnym Boychukem a nahradí Calvina De Haana. Leddy chyběl čtyři utkání kvůli zranění v horní části těla, které utrpěl 9. března po kolizi s obráncem Toronta Morganem Riellym. Během absence čtyřiadvacetiletého vítěze Stanley Cupu prohráli Ostrované tyři utkání v řadě a ztrácejí na Rangers pět bodů v tabulce Metropolitní divize. Leddy dal během 68 utkání 10 branek a 19 asistencí, průměrně strávil na ledě přes 20 minut.