Nejsme blízko výměny, hlásí GM Blues

19. 01. 2016, 09:45 » Informace z klubů - Autor: Šimon Rogner

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Nedávno jsme vás prostřednictvím článku informovali, že zástupci Blues jsou na přestupovém trhu jedni z nejaktivnějších. Nyní vám předkládáme další novinku z tábora St. Louis, protože generální manažer Doug Armstrong v rozhovoru pro deník St. Louis Post-Dispatch řekl, že výměna není bezprostředního charakteru.

Nejvíce se Armstrong údajně zajímá o talentovaného útočníka ve službách Tampy Bay Jonathana Drouina, o kterého Blues údajně vyjádřili velký zájem. Zároveň přinesla zámořská média informace, že vyjednávání těchto dvou klubů stále probíhají.

To ovšem trochu popřel Armstrong, který o víkendu uvedl, že se v blízké době rozhodně nechystá podepisovat žádnou výměnu, a to především proto, že mnoho hráčů v sestavě Blues momentálně bojuje se zraněními.

„Je snazší vyjednávat, když víte, co máte k dispozici. Je velmi těžké vyjednávat, když máte 6 nebo 7 kluků na marodce. Ale musíte to udělat, abyste ta vyjednávání udrželi,“ řekl Armstrong „Chystám se nechat tým rozvíjet, až se vrátí zpět po Utkání hvězd. Doufejme, že se nám pár týdnů před uzávěrkou přestupů vrátí aspoň jeden nebo dva kluci, abychom měli dobrý rozhled.“

Už dříve se objevily spekulace, že Blues chtějí údajně vyměnit obránce Kevina Shattenkirka, velký zájem svými výkony vyvolal i mladík v útoku Robby Fabbri. Ve vzduchu zároveň visí otázka nového kontraktu pro kapitána Davida Backese, jemuž v létě končí.

zdroje: thefourthperiod.com