Na koho se dnes v noci zaměřit?

16. 02. 2016, 20:45 » Analýzy - Autor: NHLportal.cz

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
NHL nám v noci z 16. na 17. února nabídne osm zajímavých duelů a my jsme si pro vás přichystali další várku hráčů, které se vyplatí sledovat trochu pozorněji!

Shayne Gostisbehere (Philadelphia Flyers)

Mladý obránce je snad jediným světlým bodem v jinak špatné formě Philadelphie. „Ghost“ překonal nováčkovský rekord a jako obránce drží už dvanáctizápasovou bodovou sérii. Povede se mu ji natáhnout?

Justin Williams (Washington Capitals)

Po šesti sezónách strávených v dresu Los Angeles Kings se Justin Williams poprvé představí jako jejich soupeř. Ve Washingtonu se mu letos zatím daří, nasbíral už 38 bodů (18+20) a v tabulce pravdy má 17 kladných bodů.

Brooks Orpik (Washington Capitals)

Nejen na Williamse z Capitals se vyplatí soustředit. Čtyřicet zápasů už čeká Brooks Orpik, než znovu naskočí do ostrého zápasu. Vrátit by se měl v tomto týdnu, je velká šance, že si zahraje už dnes v noci.

Andrej Nestrašil (Carolina Hurricanes)

Jordan Staal na centru českému útočníkovi svědčí. Nestrašil se těší velmi slušné formě, za posledních 8 zápasů si připsal 7 bodů a momentálně se veze na dvouzápasové gólové vlně.

Brad Marchand (Boston Bruins)

Třináct gólů v posledních třinácti utkáních. Marchand hraje ve velké pohodě a jeho gólová vizitka mu vynesla titul 3. hvězdy NHL minulého týdne. Do zápasu s Blue Jackets táhne sedmizápasovou gólovou šňůru. Poradí si s ním Joonas Korpisalo v brance Columbusu?

Dion Phaneuf (Ottawa Senators)

Od příchodu z Toronta sehrál Phaneuf v dresu Sens tři zápasy. Všechny tři tým z hlavního města Kanady prohrál, Phaneuf si alespoň připsal celkem tři asistence. Dočká se třicetiletý bek první výhry v novém působišti proti Sabres, za které nenastoupí Evander Kane, jelikož zmeškal trénink?

Nikita Kucherov (Tampa Bay Lightning)

Ne Steven Stamkos, ale Nikita Kucherov. Ruský útočník táhne Bolts v cestě za play off, celkem už nasbíral 48 bodů. V posledních dvou zápasech si připsal 3 body (2+1), dařilo se mu i prvním vzájemném duelu se Sharks, ve kterém se dvakrát trefil do černého.

Connor McDavid (Edmonton Oilers)

McDavidův návrat do sestavy přinesl do hry Oilers patřičné oživení, kanadský mladík pomohl dvanácti body ke třem výhrám ze sedmi zápasů. Nejvíce zazářil v utkání s Torontem, ve kterém exceloval a připsal si pět bodů. V posledním zápase však vyšel bodově naprázdno, prosadí se v duelu s Ducks?

Autor: Jan Laluch