Subban se do hry ještě nevrátí

14. 03. 2016, 21:20 » Informace z klubů - Autor: Patrik Toula

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Montrealský obránce P.K. Subban bude Canadiens chybět ještě alespoň dvě další utkání. To prohlásil kouč Michel Therrienen v pondělí v komentářích na Twitteru klubu.

Montrealská modla a podle mnohých fanoušků jednoznačně nejoblíbenější hráč týmu, je mimo hru od 10. března kvůli poranění krku. Zranění mu paradoxně přivodil jeho parťák Alexei Emelin. V rohu kluziště se snažil atakovat protihráče Nicka Foligna právě během souboje s montrealským obráncem. Ten se neudržel na nohou a Emelin ho svým pravým stehnem zasáhl do hlavy. P.K. musel být z ledu odvezen na nosítkách a ihned byl převezen do nemocnice Montreal General Hospital. Ještě téhož dne byl naštěstí propuštěn.

Pernell Karl Subban zmeškal od utrpěného zranění zatím jedno utkání. Zdá se to jako nemožné, ale bylo to jeho vůbec první utkání, které v NHL zmeškal kvůli zranění! Do nejvyšší hokejové soutěže naskočil v sezóně 2009 – 2010. Před tím působil v soutěžích OHL a AHL. V této sezóně má na svém kontě 51 bodů. Doufejme, že se na led vrátí co nejdříve.