Subban blízko návratu, už trénuje se spoluhráči

24. 03. 2016, 10:15 » Informace z klubů - Autor: Šimon Rogner

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Sezónu to Montrealu už s velkou pravděpodobností nezachrání, ale i tak může zpráva, že se obránce P.K. Subban poprvé od 10. dubna, kdy utrpěl nepříjemné zranění po srážce se svým spoluhráčem, plně účastnil tréninku s dalšími hráči Canadiens, potěšit řadu fanoušků tohoto týmu, který by musel doufat v zázrak, aby postoupil do play off. Přestože už je Subban i na bruslích a normálně trénuje, na dnešní utkání s Detroitem připraven nebude.

„Musím se řídit tím, co řeknou doktoři. Stále mám některé symptomy zranění a oni nechtějí, abych se vrátil dokud nebudu na 100 % připraven,“ citovala Subbana agentura Canadian Press. Subban dále poznamenal, že to je poprvé v jeho šestileté kariéře (když nezapočítáme tu první, ve které odehrál pouhé dvě utkání), kdy chyběl v sestavě kvůli zranění. Proto se zatím nesžil s rehabilitací, aby se mohl vrátit zpět do hry.

Se zraněním krku chyběl šestadvacetiletý Kanaďan v šesti dosavadních utkáních, ale týmu by měl pomoci už brzy. Nabízí se sobotní domácí duel proti Rangers.