Star Wars se chystají Pens ukončit, Západ hraje páté duely

07. 05. 2016, 18:00 » Preview - Autor: Tomáš David

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Dnes nás čeká důležitý den. Pittsburgh může ukončit Hvězdné války a Západ by nám dnes mohl napovědět o postupujících do konferenčního finále.

DAL DALLAS (2-1-1) - STL ST LOUIS (2-1-1)

Poté, co braly oba týmy po jedné výhře ve městě hudby, se dnes vracíme do Texasu za vyrovnaného stavu 2:2 na zápasy. Duel startuje v příjemných 19 hodin SEČ a půjde u souboj dvou silných a nesmírně vyrovnaných celků. Hvězdy táhne kapitán Benn a Bluesmany zase střelec Tarasenko. V kleci St. Louis stojí skvěle chytající a trochu nedoceněný gólman Elliot a na straně druhé by měl pravděpodobně startovat Kari Lehtonen.

Tip redakce NHLportal.cz: 2

Statistické preview zápasu najdete ZDE.

WSH WASHINGTON (1-2-1) - PIT PITTSBURGH (3-0-1)

Dnes se může rozhodnout o prvním postupujícím a stali by se jím Tučňáci z Pittsburghu. Vedou totiž nad sokem z hlavního města Spojených států 3:1 na zápasy. Hrají však na ledě soupeře, který jim jistě přichystá peklo. Kouč Trotz zkusí dát dohromady Ovechkina s Kuznetsovem, dle jeho vlastních slov již nemají Caps co ztratit. Jejich spolupráci bude chtít zabránit skvělý gólman Matthew Murray, který chytá v o hodně lepší formě než jeho protějšek Holtby. Zápas také bude zajímavý tím, jestli se Crosby konečně trefí. Začínáme hodinu po půlnoci.

Tip redakce NHLportal.cz: 2

Statistické preview zápasu najdete ZDE.

SJS SAN JOSE (2-1-1) - NSH NASHVILLE (2-2-0)

San Jose bylo blízko vedení 3:0 v sérii, jenže Preds se dokázali vzepřít a vyhrát oba domácí duely. Nad ránem začíná pátý souboj o titul Tichomořské divize. Mike Fisher se stal díky svém rozhodujícímu gólu ze 112. minuty hrdinou čtvrtého střetnutí. Do brány se opět postaví Martin Jones za Žraloky a Pekka Rinne za Predátory. Kdo se stane hrdinou dnes?

Tip redakce NHLportal.cz: 1

Statistické preview zápasu najdete ZDE.