Zájezd na NHL! Poleťte s námi na Kojoty!

27. 06. 2018, 18:00 » Novinky - Autor: NHLportal.cz

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Je cosi čerstvého ve státě arizonském... Pojďte to okusit. Letíme na trip! Klub Coyotes má před sebou zářivou budoucnost. Důkazem budiž druhá polovina minulé sezony, kde parta z pouště patřila k nejlepším týmům v NHL! Chcete se přesvědčit na vlastní oči? Poleťte s námi do Arizony (+ Nevady). Na přelomu října a listopadu máme (s Tomášem Drozdem alias Kosirem alias světoběžníkem a věrným fanouškem Phoenix/Arizona Coyotes a spol.) v plánu zhlédnout hned 4 zápasy top ligy světa. A to není vše. Součástí tripu bude i objevná cesta přírodními scenériemi jihozápadu USA.

Cílem je dát dohromady, spojit (více či méně) oddané fanoušky kojotů (ale nejen ty!) a obdivovat spolu v hájemství pouštních psů v Gila River Areně famózní zákroky extratřídy Anttiho Raanty, ofenzivní výpady mistra světa se Švédskem Olivera Ekman-Larssona nebo kreativní kousky letošního nominanta na Calderovu trofej Claytona Kellera. Pod drobnohledem bude i hvězdná posila - Alex Galchenyuk. Co nám Chucky na ledě ukáže? Kolik dá fíků? Vypněte televize a streamy (jestli na NHL v tak nekřesťansky ranních hodinách vůbec stáváte). :) Bude to show! A to doslova. Naší první zastávkou budiž… Las Vegas!

Pohádková cesta Golden Knights do finále Stanley Cupu nás utvrdila v tom, že povstání rytířů na poli NHL prostě musíme vidět. Aspoň jednou! Ještě před přesunem do Arizony tak půjdeme na bitvu Vegas - Tampa Bay (26. 10.). O atraktivitě se netřeba rozepisovat. Na jedné straně senzace sezony 2017/18 v čele s rozkvetlou květinkou Marc-André Fleurym a Tomášem Tatarem (možná i Tomášem Hykou), na té druhé pak poslední finalista play off Východní konference s bourákem Ondřejem Palátem, snajprem Stevenem Stamkosem nebo top obráncem roku Victorem Hedmanem.

Po "štaci" v nevadském cirkuse bude následovat výlet "do přírody". Předběžně počítáme s těmito oblastmi (v období 27. - 30. 10.) - Arches NP, Grand Canyon NP, Monument Valley, Mesa Verde NP a Goose Neck. No a pak? Jasně, zápasy kojotů v Glendale. Rádi bychom tři chody – 30. října proti Ottawě (s Erikem Karlssonem, Mariánem Gáboríkem či ex-kojotem Mikkelem Boedkerem; A-tým by mohl udělat Filip Chlapík), 2. listopadu proti Carolině (s nej střelcem MS 2018 Sebastianem Ahem a snad i obr talentem českého hokeje Martinem Nečasem) a vrcholem tripu by byl 5. listopadu střet Arizony s Philadelphií Jakuba Voráčka a Radko Gudase! Chytat by navíc mohl Michal Neuvirth.

Jdete do toho?

První zkušenost s NHL a Arizonou (+ Nevadou a Kalifornií) jsem měl před dvěma lety. No co vám budu povídat... Pecka. O NHL tripu #1 si můžete přečíst v tomto článku > tady a nechat se inspirovat bohatou fotogalerií > tady. Zážitek byl mimochodem i loňský NHL trip #2 do New Yorku (odkaz na článek > tady).


ZÁJEZD NA NHL 2018 | PŘEDBĚŽNÝ ITINERÁŘ CESTY
25. 10. Odlet do USA
26. 10. Vegas - Tampa Bay (Tomáš Tatar, Tomáš Hyka? - Ondřej Palát, Dominik Mašín?, Erik Černák?)
27. - 30. 10. Road Trip USA (Arches NP, Grand Canyon NP, Monument Valley, Mesa Verde NP, Goose Neck)
30. 10. Arizona - Ottawa (Marián Gáborík, Filip Chlapík?)
2. 11. Arizona - Carolina (Martin Nečas?)
5. 11. Arizona - Philadelphia (Jakub Voráček, Radko Gudas, Michal Neuvirth, David Kaše?)
Poznámka: Počet Čechů v jednotlivých klubech NHL se přes léto může změnit (trejdy, nenabídnutí smlouvy...). S Vegas třeba vypršel kontrakt Tomáši Noskovi, s Tampou Bay Andreji Šustrovi a s Philadelphií Petru Mrázkovi.

7. 11. Přílet do ČR

NÁKLADY NA CESTU: 31.500 KČ/OS.
Cenová kalkulace cesty a garance míst na letech s hlavní skupinou je platná pouze do 30.6.2018 nebo změny aktuálních cen letenek na lince do Las Vegas. Pokud se rozhodnete přidat k nám později, bude vám předložena individuální kalkulace.

Přihlášku k zájezdu či dotazy zasílejte na travelcaptain@seznam.cz, do předmětu uveďte „NHL TRIP – VEGAS/ARIZONA“.

Cena zahrnuje:
– leteckou dopravu Krakov/Praha → Las Vegas → Krakov/Praha
– veškeré pozemní transfery
– pohonné hmoty
– 11x ubytování v hotelu 3*** kategorie se snídaní
– vstupenka na 3 domácí utkání COYOTES nejnižší kategorie
– vstupy do národních parků
– průvodcovské služby a servis

Cena nezahrnuje:
– vstupní víza > registrace ESTA (14 USD)
– příplatek za jednolůžkový pokoj
– vstupenku na utkání LAS VEGAS vs. TAMPA BAY

Zdroj: coyotes.cz
Autor: Josef Hlaváč