Nova Sport bude vysílat venkovní zápasy NHL z jezera Tahoe

19. 02. 2021, 15:00 » Reklama - Autor: NHLportal.cz

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Stanice Nova Sport a Voyo odvysílají živě oba zápasy série NHL Outdoors. V sobotu 20. února od 21:05 se diváci mohou těšit na zápas Colorado Avalanche vs. Vegas Golden Knights a v neděli 21. února od 21:05 na duel Boston Bruins vs. Philadelphia Flyers. V něm budou velkým tahákem Češi David Pastrňák a Jakub Voráček. Zápasům bude od 20:45 předcházet speciální studio s hosty.

Zápasy pod širým nebem, které jsou součástí regulérní sezony, jsou vždy prestižní záležitostí. Letos se odehrají na hranici států Kalifornie a Nevady na jezeře Tahoe. Všechny čtyři týmy se představí v retro dresech. Tým Vegas Golden Knights si venku zahraje vůbec poprvé, zatímco jeho soupeř nastoupí již k třetímu takovému zápasu, žádný ale doposud ještě nevyhrál. Nedělní střetnutí mezi Bruins a Flyers bude českými fanoušky hodně sledovaný, a to především kvůli českým hokejistům, kteří se představí v dresech obou týmů. Jedná se o odvetu z roku 2010, kdy Boston v rámci série NHL Winter Classic porazil Philadelphii 2:1 v prodloužení.



Za Boston aktuálně hraje Čech David Pastrňák, který je po operaci zpět ve skvělé formě. To nezůstalo bez povšimnutí samotné NHL, která ho nedávno ocenila jako nejlepšího hráče týdne. Po jeho boku za Boston nastupuje David Krejčí a Jakub Zbořil a po zranění se čeká na návrat Ondřeje Kašeho. Naopak tahounem Philadelphie je Jakub Voráček. Atraktivní zápasy NHL pod otevřeným nebem odvysílá živě stanice Nova Sport 1 a Voyo již tento víkend 20.-21. února. Přímé přenosy z jezera Tahoe začínají v 21:05. Speciální předzápasové studio s hosty, posledními novinkami a reportážemi startuje již v 20:45. Dění z ledové plochy přiblíží hokejovým fanouškům dvojice komentátorů Nova Sport Tomáš Borovec a Michal Jinoch.