Našlápnutí Kings proti Wild a souboj ve Východní divizi

26. 02. 2021, 18:28 » Preview - Autor: Jakub Potměšil

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Na programu jsou tři zápasy, které rozhodně nudit nebudou. Rangers doma přivítají Bruins, Arizona zase Colorado a hlavním trhákem bude souboj Západní divize mezi Los Angeles ve formě proti Wild v čele s Kaprizovem.

NYR NY RANGERS (6-8-3) - BOS BOSTON (11-4-2)

Panarin na nějaký čas opustil Rangers a tak se sestava změnila. Jednička draftu Lafreniere se posunul do první lajny a Kreider do druhé, kde minulý zápas proti Flyers exceloval třemi brankami. Bruins prohráli poslední tři ze čtyř zápasu, přesto se ale drží na čele své divize. Povede se oslabeným Rangers je poprvé v sezoně porazit?

Tip redakce NHLportal.cz: 1

Statistické preview zápasu najdete ZDE.

MIN MINNESOTA (10-6-0) - LAK LOS ANGELES (9-6-3)

Wild zvládli všechny zápasy venku a pořádně si zastříleli. Během čtyř zápasů vstřelili dohromady 20 branek a maximálně inkasovali dvě branky. Dosud největší kandidát na Calder Trophy Kaprizov zaznamenal 6 bodů. Kings jsou na tom také velice dobře, jelikož čítají 6 vyhraných zápasů za sebou. V minulém střetnutí těchto dvou celků vyhráli zástupci Kings v jasném poměru 4:0. Která z vítězných sérií v noci skončí?

Tip redakce NHLportal.cz: 1

Statistické preview zápasu najdete ZDE.

ARI ARIZONA (9-7-3) - COL COLORADO (9-6-1)

V tabulce celkem vyrovnaný zápas, na papíře by měli dominovat zástupci Avalanche. Coloradu stále chybí Pavel Francouz na straně druhé je nejistý start Antii Raanty. Týmy se letos ještě neutkali, ovšem jejich poslední střetnutí nabídlo celkem 5 zápasů, jelikož se Avalanche a Coyotes utkali v 1.kole loňského play-off. Tam jasně dominovali zástupci Colorada, dokážou i tenhle zápas vyhrát a dotáhnout se v tabulce právě na Arizonu?

Tip redakce NHLportal.cz: 2

Statistické preview zápasu najdete ZDE.