NHL nás láká na čtyři zápasy v atraktivních časech

27. 02. 2021, 12:00 » Preview - Autor: Tomáš David

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Hned čtyři utkání v aktraktivních časech nám dnes nabídne zámořská NHL. Od 7 hodin se utkání New Jersey s Washingtonem (Nova Sport), Buffalo s Philadelphií a Ottawa s Calgary. O dvě hodiny později si to proti sobě rozdají Columbus s Nashvillem.

BUF BUFFALO (6-7-3) - PHI PHILADELPHIA (9-4-3)

Dva dosavadní vzájemné zápasy si Buffalo a Philadelphia rozdělili rovnoměrně. Sezona se ale celkově mnohem lépe daří Flyers, kteří bojují o čelo divize, zatímco domácí Sabres se krčí u dna. Roli favorita přisuzují Philadelphii i naši tipéři. Dokáže Brian Elliott vychytat další vítězství poté, co zastavil Rangers?

Tip redakce NHLportal.cz: 2

Statistické preview zápasu najdete ZDE.

NJD NEW JERSEY (7-6-2) - WSH WASHINGTON (9-5-4)

První vzájemné utkání letošního ročníku vyhrál Washington. Vítěznou branku vstřelil Alex Ovechkin v prodloužení. Kdo se stane hrdinou dnes? Mezi třemi tyčemi by se měli představit Blackwood (NJD) a Vaněček (WSH).

Tip redakce NHLportal.cz: 1

Statistické preview zápasu najdete ZDE.

OTT OTTAWA (7-14-1) - CGY CALGARY (9-10-2)

Ottawa se nečekaně začíná zvedat a aktuálně drží sérii tří výher včetně té včerejší v poměru 6:1 nad dnešním soupeřem z Calgary. Dokáží se Flames poučit ze svých chyb, nebo na ledě Senators schytají další debakl?

Tip redakce NHLportal.cz: 1

Statistické preview zápasu najdete ZDE.

NSH NASHVILLE (8-11-0) - CBJ COLUMBUS (8-8-5)

Již popáté v sezoně proti sobě stanou Nashville a Columbus. Vzájemná bilance zatím jasně vyznívá ve prospěch Predators. Přesto naši tipéři věří spíše v triumf Blue Jackets. Budou mít pravdu oni, nebo my?

Tip redakce NHLportal.cz: 1

Statistické preview zápasu najdete ZDE.