Kanadský duel mezi Canadiens a Oilers či lídr Centrální divize v akci

30. 03. 2021, 20:00 » Preview - Autor: Jakub Potměšil

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Carey Price se postaví dvojici McDavid a Draisaitl, Panarin se střetne s Ovečkinem a na závěr souboj Čechů mezi Kubalíkem a Nečasem.

BOS BOSTON (17-9-5) - NJD NEW JERSEY (13-16-4)

Minulé utkání přineslo asi zákrok sezony, v němž zazářil Mackenzie Blackwood a jeho parádní pravá noha. Vychytal čisté konto a stal se jasně a po právu hvězdou zápasu. Recept na něj nenašel nikdo z Bruins. Najdou ho dnes?

Tip redakce NHLportal.cz: 1

Statistické preview zápasu najdete ZDE.

NYR NY RANGERS (15-15-4) - WSH WASHINGTON (22-7-4)

Capitals jsou uváděni všude v zámoří jako jasná jednička power rankings neboli hodnocení dle největší současné formy. Jsou na čele Východní divize, mají nejlepší ofenzivu a z posledních 21 utkání pouze třikrát nebodovali. Minulý duel proti Rangers ještě 15 minut před koncem vedli 4:0 a vše vypadalo jako další jasná záležitost. Manhattanský celek ale dokázal utkání pořádně zdramatizovat a konečný výsledek byl 5:4 pro Capitals. Můžeme se i dnes těšit na pořádnou zápletku ke konci?

Tip redakce NHLportal.cz: 2

Statistické preview zápasu najdete ZDE.

MTL MONTREAL (14-8-9) - EDM EDMONTON (22-13-1)

V březnu zatím odehráli hráči Canadiens doma celkem pět utkání a ani jednou neodešli poražení po základní hrací době. Oilers mají taky formu, z 11 duelů vyhráli celkem osm a v posledním klání si vyšlápli na Toronto. Udrží defenziva v čele s Pricem na uzdě McDavida a jeho letku?

Tip redakce NHLportal.cz: 0

TBL TAMPA BAY (24-8-2) - CBJ COLUMBUS (13-15-8)

Dvě utkání po sobě bez bodu Tampa zažila letos pouze jednou a nyní to přišlo podruhé proti Dallasu a Carolině. Na druhou stranu se i její dnešní soupeř trápí. Blue Jackets získali za poslední čtyři utkání pouze jediný bod a vstřelili pouhých pět branek.
Na výhru po 60 ti minutách čekají 11 zápasů, povede se jim vyhrát dnes za plný počet a prodloužit sérii proher na straně domácích na tři v řadě?

Tip redakce NHLportal.cz: 1

Statistické preview zápasu najdete ZDE.

FLA FLORIDA (22-9-4) - DET DETROIT (12-20-4)

Rozdíl 20 bodů mezi dnešními soupeři je znatelný. Florida 115 vstřelených branek, Detroit inkasovaných. Rudá křídla dvě minulá utkání zvládla velmi dobře, připsala si dvě připsala si dvě výhry, a to i díky skvěle chytajícímu Pickardovi. Na Floridě ale řádí dvojice Huberdeau a Barkov, povede se tedy i tuto údernou sílu Pickardovi a spol zastavit?

Tip redakce NHLportal.cz: 0

Statistické preview zápasu najdete ZDE.

CHI CHICAGO (16-15-5) - CAR CAROLINA (23-7-3)

Dle procentuální úspěšnosti jsou hosté z celé Centrální divize nejlepší. Chicago je zase na hraně postupu do playoff, kde svádí boj s Nashvillem. Ve vzájemných duelech vyhráli dvakrát hosté, jednou domácí. Kdo urve další výhru pro sebe?

Tip redakce NHLportal.cz: 2

Statistické preview zápasu najdete ZDE.

NSH NASHVILLE (18-17-1) - DAL DALLAS (11-12-9)

Predators nabírají formu, z posledních osmi duelů celkem sedm vyhraných a najednou se z předposlední pozice divize vyšplhali až na tu, která zaručuje postup do play off. Co zdobí Nashville v poslední době? Především kvalitní výkony obrany a brankáře Sarose. Prodlouží hráči z města hudby svou sérii i dnes?


Tip redakce NHLportal.cz: 1

Statistické preview zápasu najdete ZDE.