Dnešní noc nabídne odvetu Bruins proti Caps a rozehrání dalších dvou sérií

17. 05. 2021, 16:50 » Preview - Autor: NHLportal.cz

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Boston se dnes postaví proti Washingtonu podruhé a doufá ve vyrovnání série, své duely rozehrají Carolina s Nashvillem a nad ránem se střetnou Colorado se St. Louis. kdo se dnes bude radovat z triumfu?

WSH WASHINGTON (1-0-0) - BOS BOSTON (0-0-1)

První zápas mezi Caps a Bruins přinesl styl hry, který všichni od této série čekali – tvrdý, nekompromisní a vyrovnaný. Vítěze muselo určit až prodloužení, které lépe zvládli domácí. Dnes se tak bude Boston snažit o to, aby jen na domácí led za vyrovnaného stavu.

WSH Z tábora Capitals

- V bráně by měl startovat Craig Anderson
- Evgeny Kuznetsov a Ilya Samsonov již nefigurují na koronavirové listině. Jejich zařazení do sestavy však ještě není jisté

BOS Z tábora Bruins

- Do brankoviště hostů se opět postaví Tuukka Rask
- Do zápasu nezasáhne obránce Jeremy Lauzon, který se v prvním utkání zviditelnil především zásluhou tvrdého krosčeku na Alexe Ovechkina. V sestavě kouče Cassidyho ho nahradí Connor Clifton.

Tip redakce NHLportal.cz: 0

Statistické preview zápasu najdete ZDE.

CAR CAROLINA (0-0-0) - NSH NASHVILLE (0-0-0)

Vítěz Centrální divize v podobě Caroliny se představí proti Nashvillu. Papírovým favoritem jsou Hurricanes, nicméně Predators mohou zúročit svoje zkušenosti z finále 2017 a domácí zaskočit. Povede se jim to hned v prvním duelu?

CAR Z tábora Hurricanes

- Na dnešním ranním rozbruslení byl v roli jedničky Alex Nedeljkovic, trenér Brind'Amour však zatím jeho start nepotvrdil
- Elitní formace v podobě Svechnikov-Aho-Teravainen

NSH Z tábora Predators

- Sérii začne mezi třemi tyčemi mladší z dvojice Juuse Saros
- Do sestavy Nashvillu se vrací Viktor Arvidsson
- Predators po třech letech budou chtít znovu okusit pocit vítězství v prvním kole play off

Tip redakce NHLportal.cz: 1

Statistické preview zápasu najdete ZDE.

COL COLORADO (0-0-0) - STL ST LOUIS (0-0-0)

Svoj prvý vzájomný zápas v play off medzi sebou odohrajú aj Avalanche a Blues. Colorado vstupuje do stretnutia ako víťaz Prezidents Trophy a taktiež veľký favorit celej série, bluesmani napriek tomu počas sezóny ukázali, že to na Avs vedia. Kto vstúpi do série tou správnou nohou?

COL Z tábora Avalanche

- Do hry sa dostanú aj nedávno zranení MacKinnon s Girardom
- V bráne podľa všetkého uvidíme nemeckého gólmana Grubauera
- Lavíny vstupujú do play off s nálepkou najlepšieho klubu základnej časti, pričom sa povráva, že víťaz prezidentskej trofeje by nemal vyhrať Stanley Cup. Dokážu zo seba Avs striasť túto predpoveď?

STL Z tábora Blues

- Medzi tromi žrďami bude k videniu Jordan Binnington
- Štart najproduktívnejšieho plejera Blues- Davida Perrona je kvôli covid listine stále otázny. Pre St. Louis by išlo o obrovskú stratu
- Do vyraďovačky si Berubeho zverenci nesú aj nepekné spomienky na posledné play off, kedy vypadli už v prvom kole mladému celku Canucks. Dokážu sa tentokrát prebojovať cez ešte kvalitnejšieho súpera?

Tip redakce NHLportal.cz: 1

Statistické preview zápasu najdete ZDE.