Analýza spekulací: Eichel k Rangers, Barrie na další čtyři roky s Oilers?

22. 07. 2021, 11:00 » Analýzy - Autor: Tomáš David

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
NHL je opět uprostřed letního šílenství plného přestupů a podpisů nových smluv. Ruku v ruce s nimi se rojí spekulace ohledně možných výměn či (ne)prodloužení působení hráčů v různých týmech. V dnešním dílu se podíváme na nejčerstvější zákulisní zprávy o případu Jack Eichel a vydáme se i do Alberty. Jaké z těchto spekulací se nejspíše zakládají na pravdě, a které se pravědpodobně nestanou?

BUF NYR Jdou Rangers po Eichelovi?

Spekulace: New York Rangers jsou jedním z nejvážnějších zájemců o služby současného kapitána Buffala, který je u Sabres nespokojený. Součástí případného trejdu by měl být Ryan Strome, o kterého má zájem hned několik klubů, mezi nimi právě Buffalo.

Analýza: Jack Eichel se ve věčně marném Buffalu trápí a jeho výměna by dávala smysl pro obě strany. Sabres mají šanci získat velkou protihodnotu, Eichel poté restartovat svou kariéru v novém dresu.

Pravda, nebo lež? Pravda. Zdá se, že mladého amerického útočníka již v barvách Šavlí neuvidíme, ať už si zástupci klubu plácnou s Rangers, nebo někým jiným.

EDM Prodlouží Barrie svůj sňatek s Oilers o další čtyři roky?

Spekulace: Obránce Tyson Barrie podepíše s Edmontonem čtyřletou smlouvu s průměrným platem 5 milionů dolarů.

Analýza: Edmontonu odešel na rozšiřovacím draftu Adam Larsson a klub rozhodně nebude chtít ztratit dalšího zadáka ze základní sestavy, navíc nejproduktivnějšího beka poslední základní části. Podpis tedy smysl dává.

Pravda, nebo lež? Pravda. Ať už se spekulace o délce smlouvy a platu zakládají na pravdě či nikoli, Barrie zůstane v Albertě.