S Dougem na věčné časy a nikdy jinak. Blues prodloužili kontrakt svému GM

26. 09. 2021, 00:30 » Novinky - Autor: Tomáš David

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
St. Louis prodloužilo smlouvu svému generálnímu manažerovi Dougu Armstrongovi o dalších pět let. Ten současnou funkci zastává již od roku 2010 a pod jeho vedením se Blues celkem osmkrát kvalifikovali do play off, třikrát vyhráli divizi, jednou konferenci a v roce 2019 získali svůj první Stanley Cup.

„Přišel jsem sem v roce 2008. Jako manažer nikdy nevíte, jak dlouho na své pozici zůstanete. Je to pro mě čest být manažerem Blues tak dlouho a těším se na pokračování,“ uvedl Armstrong, pod jehož vedením Noty získaly nejvyšší počet bodů v základní část v rámci celé Západní konference (2010-11 až 2020-21).

„Vždy to začíná a končí u hráčů,“ pokračuje Armstrong, „měli jsme štěstí, že za nás hrálo tolik skvělých mužů, kteří hrdě nosili notu na hrudi. Měli jsme i výborné kouče a ostatní personál. Blues jsou organizace, která každý rok exceluje a tvrdě pracuje na budování své značky. Fanoušci na nás mohou být hrdí, protože se nám takto daří již celé desetiletí.“

Před příchodem k Blues vedl Armstrong z pozice architekta týmu Dallas Stars, se kterými dokráčel k poháru v roce 1999 a v zimě bude generálním manažerem Kanady na zimních olympijských hrát v Číně.

FIVE. MORE. YEARS. #stlblues

DETAILS: https://t.co/UP2mZdCFDx pic.twitter.com/1ZsERw4n9M

— St. Louis Blues (@StLouisBlues) September 25, 2021