Pouhé 3 týdny po operaci už trénuje. Kdy se Eichel vrátí do hry?

03. 12. 2021, 10:00 » Novinky - Autor: Tomáš David

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
V polovině listopadu podstoupil Jack Eichel dlouho odkládanou operaci krku, která ho má omezit ve hře nejméně na tři další měsíce a v barvách Golden Knights by se tak měl představit nejdříve po zimních olympijských hrách v Pekingu. Nejnovější snímky však naznačují, že se Eichelovi po operaci daří skvěle a pouhé tři týdny po zákroku si poprvé oblékl tréninkový trikot Vegas.

„Budu schopný posilovat pravděpodobně už týden po operaci. Sice s malou zátěží, ale budu toho schopný. Doufám, že poté za šest týdnů budu moct vyjet na led a začít bruslit. A po třech měsících už budu moct hrát,“ uvedl Eichel svou prognózu týden před operací.

Nakonec se stihl vrátit v polovičním času, jak ukazuje níže sdílené video ze sociálních sítí. Vegas získalo Eichela před měsícem v trejdu s Buffalem, odkud americký centr toužil odejít již řadu měsíců. Až se vrátí do zápasu, nastoupí poprvé od 7. března tohoto roku, kdy při utkání utrpěl již zmíněné zranění krku. Jak se mu bude po dlouhé době a v novém prostředí dařit?

🚨 @jackeichel SKATING 🚨

(🎥 IG/brandonwonghockey) pic.twitter.com/mvEq4cmmL2

— NHL (@NHL) December 2, 2021