Čtyři obchody pro Flyers s kandidáty na play-off

30. 12. 2022, 09:00 » Spekulace - Autor: Pavel Nadrchal

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Philadelphia Flyers a jejich fanoušci se nebudou ohlížet na sezónu 2022-23 s láskou. Vzhledem k tomu, že hlavní hráči jako Sean Couturier, Cam Atkinson a Ryan Ellis jsou na neurčito odstaveni na vedlejší kolej, utápí se tým na konci Východní konference. Pokud nedojde k dramatickému obratu, vynechají play-off potřetí za sebou a počtvrté za pět let.

Na začátku prosince generální manažer Flyers, Chuck Fletcher, řekl, že on a hlavní trenér John Tortorella budují základy pro budoucnost. Fletcher se vyhnul použití slova „přestavba“, ale zároveň se odklonil od toho, co loni v létě popsal jako své plány na agresivní přestavbu soupisky.

Ať už chce Fletcher své plány do budoucna nazývat jakkoli, pravděpodobně to bude znamenat, že se stane prodejcem do 3. března 2023, tedy za předpokladu, že jeho klub zůstane mimo možnost play-off.

Spekulace neztrácejí čas a zmiňují hráče Flyers, kteří by mohli být vyměněni a to ještě v termínu. Veteráni jako James van Riemsdyk a Kevin Hayes se již objevili v médiích.

Které hráče by mohl Fletcher nakonec vyměnit v této sezóně a kde by mohli skončit? Pojďme zmínit alespoň některé z nich.

Kevin Hayes do Dallasu Stars
Travis Konecny do Detroitu Red Wings
Ivan Provorov do Los Angeles Kings
James van Riemsdyk do Calgary Flames


Myslíte si, že některá z těchto spekulací se stane skutečnou?