Hledáme nové redaktory pro web i sociální sítě NHLportal

07. 02. 2023, 06:00 » Novinky - Autor: NHLportal.cz

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Vážení fanoušci, sportovní nadšenci, NHLportal.cz je tu pro vás již nádherných 12 let. Hodně podobných stránek skončilo a byly nahrazeny jinými. I my se měníme a osazenstvo v redakci stárne, a proto k nám hledáme nové redaktory, kteří by rádi pomohli s provozem portálu a podíleli se na jeho neustálém zlepšování. Je jedno, zda vám je 18, 30 nebo snad 50 let. To, co nás zajímá, jsou jiné věci.

Zajímají nás vaše znalosti o NHL a obecný přehled o této soutěži. Co si určitě neodpustíme, je výborná znalost češtiny/slovenštiny a stylistická dovednost. Stavíme na starých hodnotách, proto je pro nás velmi důležité, aby zájemce měl smysl pro zodpovědnost, byl precizný a komunikativní. Zkušenosti z předchozího psaní nejsou požadovány, protože vám rádi pomůžeme. Co však musíte mít, je připojení k internetu, protože bez něho by to určitě nešlo.

Vždy jsme si na zakládali a stále zakládáme, že jsme nezávislý portál, nestojí za námi žádný velký sponzor a vše se snažíme dělat tak, jak to nejlépe umíme vzhledem k našemu času. Pracujeme bez nároku na honorář, protože nás to baví a budeme jedině rádi, když nám pomůžete tuto vášeň zachovat a udržet portál v provozu.

Nabízíme
- podílet se na rozvoji jedinečného portálu o NHL, který disponuje online statistikami již v průběhu zápasu a nabízí nejrůznější statistiky, které nenajdete na jiných českých a slovenských portálech
- být součástí skvělého týmu, který má jeden cíl a táhne za jeden provaz (samostatné články, společné projekty jako Průvodce draftem či preview sezónyny a spousta dalšího, co provoz obnáší)

V případě zájmu pište na email pavel.nadrchal@nhlportal.cz! Do předmětu uveďte "Nábor redaktorů NHLportal - jméno příjmení". Dále přiložte jeden článek vlastní tvorby (ideálně s tématikou NHL) a k tomu několik informací o sobě (věk, oblíbený tým, proč chcete psát,...).

Na vaše žádosti se těšíme.

Vaše redakce NHLportal.cz