Pět potencionální destinací pro Timo Meiera

08. 02. 2023, 21:35 » Spekulace - Autor: Pavel Nadrchal

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Úterní večer patřil LeBronu Jamesovi, o čemž si můžete přečíst na našem webu o NBA v článku LeBron James se stal nejlepším střelcem historie NBA . Ale Timo Meier si jistě také prožil pěkný večer: dva góly, jedna asistence a vítěz prodloužení pro San Jose Sharks nad Lightning. To není špatné, co říkáte?

A můžete se vsadit, že mnoho dalších týmů NHL bedlivě sledovalo ten jistý zápas. Ať se to Meierovi může líbit nebo ne, nyní je jednou z hvězd spekulací před blížícím se Trade Deadlinem, který vyvrcholí 3. března 2023.

Tím, že Vancouver Canucks minulý týden vyměnili Bo Horvata do New York Islanders, nejspíše TOP návnadu ve spekulacích převzal pravý křídelník Sharks, Meier, tedy jako "zboží" nejvyšší kvality.

San Jose Sharks nejsou ani na hony blízko bojů o Stanley Cup a začít dorovnávat nabídky na tohoto volného hráče s omezením, by z jejich strany nebyl dobrý tah. Tím spíše, když se tým přibližuje k přestavbě. Na druhou stranu při dobré výměně, mohou získat něco do budoucna s kvalitní návratností.

A kdo má o tohoto kvalitního hráče zájem? Carolina Hurricanes, New Jersey Devils, New York Rangers, Pittsburgh Penguins a Winnipeg Jets.