Avalanche podepsali Ondřeje Pavla z Minnesoty State

31. 03. 2023, 19:00 » Informace z klubů - Autor: Pavel Nadrchal

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Colorado Avalanche sice ve čtvrtek netrénovalo, ale organizace byla v plném proudu. Včera odpoledne Avalanche oznámili podpis 22letého centra Ondřeje Pavla, když s ním podepsali vstupní dvouletý kontrakt. Tato smlouva začne platit až v příští sezóně, ale po zbytek sezóny se připojí ke Colorado Eagles na základě profesionální zkušební smlouvy.

Rodák z Prahy byl juniorem na Minnesotské státní univerzitě. Na rozdíl od předchozích podpisů NCAA nebyl kapitánem na úrovni NCAA. Byl však kapitánem v USHL, takže byl vidět. V uplynulé sezóně zaznamenal 15 bodů ve 39 zápasech a v 94 zápasech NCAA v kariéře nasbíral 41 bodů. S výškou 1,87 m a 93 kg je o něco větší "chlapík" než předchozí podpisy z NCAA.

S Polinem, Malinskim a Pavlem přivedli Avalanche křídlo, obránce a centra. Napadá vás, jestli by mohl být další v pořadí nějaký brankář?

Pavel nemá tak vysoká čísla, proto je těžší najít nějaké parádní okamžiky. Ale i přesto k vidění jsou. Uvidíme, jak se všichni tři popasují ještě v této sezóně se zápasy za Colorado Eagles.

Ondrej C̶r̶o̶s̶b̶y̶ Pavel pic.twitter.com/LwPjreP7tY

— Maverick Hockey Recruits (@MSUMavRecruits) January 29, 2022


Ondrej Pavel pushes the @MinnStMHockey lead to 5-2 in the 3rd!

Watch live on @FloHockey
💻: https://t.co/WoFCBfU2EN #CCHAHockey | #MasonCup pic.twitter.com/GUas3S2LcF

— CCHA (@CCHAHockey) March 12, 2023


Ondrej Pavel with the redirect on Jack McNeely's bomb. pic.twitter.com/d2VXcrAm7N

— Patrick Donnelly (@PatDonn12) April 8, 2022