Spekulace: Edmonton a Philadelphie, dojde k výměně?

11. 11. 2023, 17:47 » Spekulace - Autor: Pavel Nadrchal

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Vedení Edmontonu Oilers bude nejspíše donuceno vyměnit brankáře Jacka Campbella, pokud věci v AHL nepůjdou tak, jak by měly. Jack Campbell byl poslán do AHL, aby se zlepšil. Ale je to ta správná strategie?

Pokud bude hrát dobře, prostě ho přivedou do prvního týmu zpátky. Ale pokud ne, nemají jinou možnost, než ho vyměnit. Určitě tak či tak, budou muset zlepšit svoji obrannou činnost a ukáže se, sta Stuart Skinner a/nebo Calvin Pickard obstojí.

A jediný skutečný způsob, jak se z toho dostat, bude možná se vzdát "pohřbené" smlouvy. A obecně, nemusí se jenom jednat o brankáře, pokud chcete vylepšit defenzívu a nesahat do spodní šestky. Můžou to být potenciální volby v draftech, protože situace je opravdu kritická. Ale pak by to byl takový kulový blesk a nezůstal by kámen na kameni.

Dá se očekávat, že Edmonton Oilers co nevidět zkontaktuje Philadelphii Flyers a bude se snažit získat Cartera Harta. Samotné vedení Flyers se nechalo slyšet, že pokud bude nabídka dostatečně lukrativní a za správnou cenu, jsou ochotni jednat.

Když už jsme u Phildelphie, několik týmů jim volalo ohledně útočníka Morgana Frosta, ale doposud se nic nestalo a zůstalo pouze u telefonátů.