Manuál pro návštěvníky NHLportal.cz - 4.díl

17. 09. 2011, 08:00 » Reklama - Autor: NHLportal.cz

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Ve druhé sezóně provozu NHLportal.cz jsme se rozhodli všem návštěvníkům přiblížit, co náš portál dokáže. Na první pohled se může zdát, že jsou tu informace jako kdekoli jinde na portálech v České republice a na Slovensku. Bohužel, nebo spíše pro nás bohudík, je NHLportal něčím více, než jen běžným portálem, kterých je na internetu ve výše uvedených státech mnoho. A proto vznikl tento seriál, abyste si buď zopakovali možnosti tohoto portálu, nebo se dozvěděli něco nového.

Preview týmů před sezónou 2011/2012

Před novou sezónou jsme na NHLportal.cz přišli s další novinkou. Všem fanouškům každý den přinášíme preview týmů před novou sezónou, tedy nyní 2011/2012. U každého týmu si můžete přečíst úvodní slovo, poté následuje krátký souhrn poslední sezóny, včetně uvedení výher, proher a bodů. Následují příchody a odchody u vybraného týmu. Na toto navazuje výhled pro sezónu 2011/2012 z pohledu redaktora NHLportal.cz. Ke konci se zaměřujeme na "zaslouží si pozornost". Tedy na hráče, jednoho nebo jich může být i více, které se vyplatí v nadcházející sezóně sledovat. A na závěr doplníme článek tipem, jak by mohl tým v sezóně dopadnout, kam by to až mohl dotáhnout.

A jak se dostat na toto preview? V současné době je v pravém menu nad livescore umístěn banner, který Vás přímo dovede na ono místo souhrnu všech dosavadních vydaných preview týmů. Banner necháme na stránkách ještě na začátku sezóny, poté bude stažen a objeví se opět před začátkem příští sezóny. Nebo si můžete kliknout na tento odkaz a jste tam.

Váš tým NHLportal.cz

Předchozí díly
Manuál pro návštěvníky NHLportal.cz - 1.díl (Statistiky hráčů CZE a SVK)
Manuál pro návštěvníky NHLportal.cz - 2.díl (Kalendář zápasů)
Manuál pro návštěvníky NHLportal.cz - 3.díl (Trofeje NHL)