Tipovací soutěž: Vítězové říjnového kola

01. 11. 2010, 10:00 » Novinky - Autor: NHLportal.cz

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Nový ročník NHL je již v plném proudu a portál NHLportal.cz je ve svém prvním ročníkuu provozu. Snažíme se portál neustále zlepšovat a podle návštěvnosti a ohlasů se nám to daří, za což jsme velmi rádi. Důkazem toho je i tipovací soutěž, které se první měsíc jejího provozu zúčastnilo 51 tipujících, kteří soutěžili o 10 dárkových poukazů v hodnotách 150, respektive 100,- Kč, které budou moci použít v internetovém obchodě pro opravdové sportovní fanoušky FanObchod.cz.

Rozptyl mezi prvním a desátým výhercem je značný a má hodnotu 25 bodů, což je úctyhodné.

Vítězem říjnového kola se stal uživatel azizek, který si připsal 30,5 bodů. Na druhém místě se umístil uživatel painkiller s počtem bodů 24,5. Třetí místo obsadil martin83. Následující místa jsou takováto: 4. místo - sheldon, 5. místo - cepii, 6. místo - mariocz, 7. místo - michal225, 8. místo - xondras, 9. místo - bruinsfan a na posledním oceněném místě (10. místo) - allex12. Dárkové poukazy byly výhercům již emailem zaslány.

fanobchod


Výhercům gratulujeme a zároveň všem přejeme správné tipy v listopadovém kole.

Pakliže chcete tipovat reálně s NHLportal.cz, registrujte se do našeho klubu NHLportal. Můžete kromě článků o tipování, které budou od listopadu vydávány, mít přístup i ke klubovým článkům a využívat i další výhody včetně být v losování o ceny.

Váš tým NHLportal.cz

fanobchod