JaroslavHalak.sk: Portál pro fanoušky slovenského brankáře!

11. 12. 2011, 22:30 » Reklama - Autor: NHLportal.cz

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Slovensko má v NHL nejednoho hráče, rozumějte útočníka nebo obránce, ale v současné době pouze dva brankáře. Jedním z nich je Jaroslav Halák a my jsme velmi rádi, že se můžeme podílet na správě nově vzniklého portálu o této jedinečné osobnosti - www.JaroslavHalak.sk. A co najdete na této prozatím neoficiální fanouškovské stránce tohoto bratislavského rodáka?

Na úvodní stránce je přivítání, což je samozřejmostí. Dočtete se, že portál JaroslavHalak.sk vznikl za podpory projektů NHLportal.cz a NHLtip.com. Dále níže uvidíte poslední články z naší dílny, kde je zmínka o tomto slovenském brankáři.

Hlavní stránka poskytuje informace o samotném brankáři, neboli jeho profil, nechybí ani statistiky jeho kariéry v NHL. I s tímto portálem spolupracuje jedinečný internetový obchod pro opravdové fanoušky FanObchod.cz. Jelikož se tato stránka stane zcela jistě velmi vyhledávanou hlavně slovenskými fanoušky, je možné si na tento portál umístit reklamu. Stačí buď kontaktovat samotný portál a nebo jednoduše napsát nám a my Vám již zašleme konkrétní nabídku.

Fanouškovská stránka je zaměřena mimojiné i na kariérní statistiky brankáře. Nechybí ani přehled zápasů a to již od sezóny 2006/2007, kdy se objevil Halák v NHL poprvé a to v dresu Montrealu Canadiens.

Rádi byste věděli, kolik shoutoutů, neboli čistých kont Halák vychytal? Není nic snažšího, než navštívit tento portál a podívat se - statistika vychytaných nul v NHL.

Pakliže se Vám stránka líbí, budeme jenom rádi, když si její ikonku umístíte s odkazem na stránky právě na Váš web - partneři. V neposlední řadě milerádi vyměníme ikonku s Vaším webem - odkazy.

Vlastníte-li profil na facebooku, potom určitě navštivte profil těchto stránek ZDE.

Váš tým NHLportal.cz