Osobnosti NHL: Derek Boogaard 4/7

12. 07. 2012, 08:00 » Perličky - Autor: Pavel Nadrchal

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
NHLportal.cz vám přináší statistiky doplněné o informační složky - informace z průběhu celé sezóny NHL - ale nechybí ani informovanost po skončení NHL, tedy v letních měsících. NHLportal.cz pravidelně informuje i o mistrovstvích světa, turnajích v ledním hokeji na zimních olympijských hrách, ale snažíme se věnovat i těm mladším a to mistrovstvích světa juniorů.

Součástí NHLportal.cz jsou ale i další informace, které obohatí nejednoho fanouška NHL. Kompletní přehled dokreslují například informace o stadiónech NHL, vítězích NHL, trofejích NHL, osobnostech NHL a nesmí chybět ani pojmy NHL. Vše najdete ve FAN ZÓNĚ NHLportal.cz.

NHLportal.cz je komplexní portál zabývající se především informovaností z NHL, ale zároveň se věnujeme nejdůležitějším mezinárodním turnajím v ledním hokeji.

Tento portál Vám poskytuje kromě rozsáhlé statistiky jednotlivých hráčů a nejrůznějších zápasů také videa ze zápasů, tzv. highlights. Kromě pravidelných videí ze zápasů můžete na portále najít sekci videa, kam pravidelně umísťujeme zajímavá videa ze světa ledního hokeje a nemusí jít pouze o NHL. I tato sekce by neměla fanouškům zmizet z dohledu.

Snažíme se spojit fanoušky ledního hokeje, ať už fandí komukoli, a proto je na stránkách možnost přispět svým názorem v diskuzích a to buď v hlavní diskuzi, v diskuzi jednotlivých týmů nebo v diskuzi u každého článku.

fanobchod

Tentokrát jsme pro Vás vypracovali detailní informace o Dereku Boogaardovi, který bohužel ve věku 28 let zemřel.

DEREK BOOGAARD - Minnesota Wild

Boogaard podepsal profesionální smlouvu s Minnesotou Wild, která ho umístila k týmu Louisiana IceGators (ECHL), kde měl dohrát sezónu 2002-03. Trenéři se ho snažili rozvíjet více jako bijce, protože nepředpokládali, že by se kdy dostal do NHL. Samozřejmě byli však z jeho práce... pokračování najdete zde.