NHLportal.cz přeje veselé Vánoce a šťastný nový rok 2013

24. 12. 2012, 09:30 » Novinky - Autor: NHLportal.cz

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
I když moc důvodu k optimismu mezi fanoušky NHL nepanuje a to díky současné stávce NHL, kdy ani nyní není jasné, zda se hrát v této sezóně bude, či nikoli, jsme tu stále pro vás. Jak jste si mohli všimnout, i my jsme mírně řečeno rozladěni, že se sezóna 2012/2013 hrát nezačala. Přinášíme méně článků, ale zároveň se snažíme, abyste byli informováni o tom nejdůležitější.

Jsme však připraveni začít naplno informovat o běžných každodenních událostech, jakmile se začne hrát. Bude-li sezóna zahájena, můžete se těšit jako v předchozích sezónách na preview, review, klubové články, statistiky a analýzy, pravidené rubriky o oceněných hráčech, atd. Proto jistě pochopíte, že v současnosti, když se nehraje, si i my dáváme mírný oddech a čerpáme nové síly.

Všem našim fanouškům NHLportal, ale také fanouškům ledního hokeje a NHL obecně, přejeme krásné prožití svátků vánočních, pohodu u štědrovečerní večeře, hodně osobních a pracovních úspěchů v novém roce 2013 a závěrem si dovolíme také popřát všem pevné zdraví.

Váš tým NHLportal.cz