Klub NHLportal pouze za 300,-Kč nebo 12 EUR na 365 dnů!

21. 12. 2013, 09:30 » Reklama - Autor: NHLportal.cz

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
I ve své čtvrté sezóně jedinečný portál o NHL, NHLportal.cz, nabízí svým fanouškům stát se členy klubu NHLportal! O co se přesně jedná? Jakými výhodami člen klubu disponuje? Vyplatí se být členem našeho klubu? Tyto a další otázky zodpovíme níže. Doporučujeme pročíst článek celý až do konce.

Klub NHLportal již funguje čtvrtým rokem a za tu dobu si našel nejednoho příznivce. Návštěvníků přibývá a zároveň je mnoho fanoušků, kteří nám fandí a rádi podpoří náš portál a jsou rádi, že za to dostanou na našem portále i výhody.

Celý klub NHLportal je koncipován tak, že návštěvníci a fanoušci portálu mohou podpořit NHLportal.cz v dalším rozvoji. Můžete tak dát jasně najevo, že si ceníte práce redaktorů, kteří vykonávají veškerou činnost o svém volném čase.

K tomu, abyste se mohli stát členem klubu NHLportal, musíte splnit podmínky členství. Je jich celkem sedm a ani jedna z nich není záludná. Jsou jasně definované. Jakmile si přečtete podmínky, zcela jistě si řeknete a sami sebe se zeptáte: "Dobře, podmínky nebudou překážkou, ale co členstvím v klubu NHLportal získám?"

Výhody klubu NHLportal pro sezónu 2013/2014 jsou následující:
* Extra články pouze pro členy klubu NHLportal.
* Diskuze členů klubu NHLportal, přístupná pouze pro samotné členy.

Nyní již víte vše a pakliže jste se rozhodli podpořit náš portál a odměnit nás za veškeré úsilí, které vkládáme do NHLportal.cz a navíc chcete mít na našem portálu určité výhody, nezbývá než se registrovat.

Za Vaši důvěru v nás kladenou děkujeme.

Váš tým NHLportal.cz