Přestávka? Nevěřím v to, tvrdí Jágr po další prohře

24. 12. 2014, 13:30 » Informace z klubů - Autor: Šimon Rogner

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Po špatných výsledcích New Jersey je logické, že vánoční pauza by Devils jenom prospěla. Jaromír Jágr si však myslí opak a říká, že přestávka týmu nepomůže. Po včerejší prohře 1:2 s Carolinou Hurricanes Jágrovi už došla trpělivost a před novináři se pěkně rozpovídal.

„Přestávka? Nevěřím v to. Nemůžete mít přestávku a být lepším týmem, když se vrátíte po třech dnech dovolené bez tréninků. Nevěřím v to. Věřím v tvrdou práci, ale já jsem jiný,“ řekl deníku Star-Ledger.

Ďáblové vyhráli pouze tři ze 12 utkání, která odehráli v prosinci. Stephen Gionta dal jedinou branku New Jersey v zápase s Carolinou, za hosty pak vyrovnával v polovině třetí třetiny Ron Hainsey (více o utkání v review). V nájezdech, ve kterých se Devils dlouhodobě nedaří, byl jediným úspěšným střelcem forvard hostů Chris Terry.

Jaromir Jagr
JAROMIR JAGR NJD
Pravé křídlo
Základní část 2014/15
GP: 35 | G: 5 | A: 15 | Body: 20
Střely: 78 | +/-: -12
Za New Jersey se prosazovala hlavně první formace ve složení Gomez - Jágr - Cammalleri. Domácí se také snažili prosazovat z protiútoků, koneckonců z něho dali jediný gól.

I přes snahu svého útoku, který byl nejlepší ze všech v sestavě Ďáblů, zkritizovala česká legenda především malou produktivitu. „Málo skórujeme. Myslím, že máme také málo důvěru. Myslím, že to má co do činění s tréninky. Budeme mít méně zápasy, takže budeme více trénovat. Myslím, že nám to určitě pomůže. Mně to pomůže. Nemůžu mluvit za všechny ostatní.“

Cory Schneider zaznamenal bilanci 11-16-4, zatímco Anton Khudobin si připsal po 18 zákrocích svoje první vítězství v sezóně.