Hledáme posily do redakce NHLportal.cz!

26. 08. 2016, 18:00 » Novinky - Autor: NHLportal.cz

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Webové stránky NHLportal.cz, které brzy vstoupí do své šesté sezóny a informují své fanoušky a návštěvníky o nejlepší hokejové lize světa, NHL (National Hockey League), hledají posily do redakce. Máte zájem podílet se na provozu jednoho z nejnavštěvovanějších portálů zabývající se výhradně NHL? Portálu, který disponuje rozsáhlými statistikami, které nám zcela jistě závidí kde jaká konkurence? NHLportal.cz je provozován s láskou a nadšením k hokeji.

Chceme poskytovat nejaktuálnější informace s železnou pravidelností, proto rozšiřujeme tým redaktorů, kteří se chtějí realizovat, pomoci nám rozšířit povědomí o této rychlé, tvrdé a náročné hře. Redakce NHLportal.cz není běžnou redakcí. Každoročně se redakce schází na letním srazu.

Zajímá vás lední hokej a konkrétně zámořská hokejová soutěž NHL? Jste schopni psát svoje úvahy na aktuální témata dějící se v NHL? Ovládáte alespoň pasivně angličtinu a rádi byste psali o nejlepší hokejové soutěži světa? Máte zájem rozšířit náš tým? Napište nám!

Nemusíte být profesionálové. Důležité je na sobě pracovat, mít do práce chuť a obětovat tomuto koníčku kousek svého volného času v pravidelných intervalech (každý den, obden).

Třeba hledáme právě Tebe!

Naše požadavky
- pasivní znalost anglického jazyka (výhodou)
- přehled o NHL (historie výhodou)
- výborná znalost češtiny/slovenštiny, stylistická dovednost
- smysl pro zodpovědnost a preciznost (denně, případně obden se podílet na provozu portálu)
- napsat alespoň 3 články týdně (podmínka)
- připojení k internetu

Nabízíme
- podílet se na rozvoji jedinečného portálu o NHL, který disponuje online statistikami již v průběhu zápasů a nabízí nejrůznější statistiky, které nenajdete na jiných českých a slovenských portálech
- být součástí týmu, který má jeden cíl
- možnost se realizovat
- v případě delší spolupráce časem i výhody a odměny

V případě zájmu pište na email redakce@nhlportal.cz! Do předmětu uveďte "Nábor redaktorů NHLportal - jméno příjmení". Dále přiložte jeden přeložený článek ze zahraničních zdrojů a odkaz na originál a k tomu jeden článek vlastní tvorby k aktuálnímu tématu. Nezapomeňte napsat něco o sobě a proč si myslíte, že bychom měli dát šanci právě Tobě.

Prosíme, abyste dodržovali stavbu zaslaného emailu, v opačném případě se může stát, že Vám nebude odpovězeno.

Děkujeme
Tým NHLportal.cz