Večer Jaromíra Jágra živě na NOVA Sport 1!

06. 01. 2017, 18:35 » Reklama - Autor: NHLportal.cz

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Těsně před Vánoci překonal Jaromír Jágr legendárního Marka Messiera a posunul se na druhou příčku v historickém pořadí produktivity v NHL. Jeho 1888. bod v nejprestižnější hokejové lize světa přiměl vedení Panthers k uspořádání speciálního večera věnovaného legendární osmašedesátce. Tato mimořádná akce je na programu během sobotního zápasu s Nashvillem, který od 1:35 živě vysílá NOVA Sport 1 a FANDA.

Po překonání historického milníku vysekly nejúspěšnějšímu Evropanovi poklonu hvězdy jako Mark Messier, Martin Brodeur nebo Wayne Gretzky. Nyní chtějí výjimečné výkony českého hráče uctít také na Floridě. Speciální program během domácího zápasu v hale BB&T Center bude zaměřený na milníky a kariéru Jaromíra Jágra.

Naprosto jedinečný večer v historii NHL budeme vysílat živě tuto sobotu od 1:35 na NOVA Sport 1 a FANDOVI. Samotnému zápasu bude předcházet ještě předzápasové studio s Petrem Nedvědem, který byl draftován ve stejném roce jako Jaromír Jágr. Studio začíná na NOVA Sport 1 a FANDOVI už hodinu po půlnoci.