Alex Ovechkin, Sidney Crosby a hotelový žert + VIDEO

12. 01. 2017, 21:15 » Perličky - Autor: Pavel Nadrchal

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Sidney Crosby a Alex Ovechkin se již střetli za oněch 11-plus sezón v NHL v nejedné bitvě. Ta asi nejvtipnější byla spojena s hotelovým servisem.

Zpátky do roku 2017, kdy oba hokejisté byli hvězdami NHL na komerční stanici NBC, která představovala hráče, kteří budou v budoucnu hýbat NHL. Vtip byl, že hráči při tripu dělali v pěkném hotelu žertíky. Jordan a Eric Staalové se boxovali polštářema. Dion Phaneuf a Martin Havlát závodili na chodbě, zatímco Phil Kessel a Wade Redden seděli na vozíkách pro zavazadla. Ve videu najdeme i další veterány jako Brendan Shanahan nebo Sheldon Souray, nechybí ani Joe Thornton, Roberto Luongo a Ryan Miller nebo Marty Turco. Dalšími jsou například Justin Williams, Dany Heatley, Brian Rolston a Martin St. Louis. Připomeňme si toto staré, leč velmi úsměvné video.

Nicméně Ovechkin jako správný šprýmař (můžete se o tom přesvědčit i na druhém videu) si zavolal hotelový servis a začal objednávat: tři pizzy, dvě sekané, klobásu, hranolky, kuřecí a to nejlepší na závěr, pět humrů a spoustu kečupu. Když se ho hotelový servis zeptal na jméno, Ovechkin neváhal a řekl: "Moje jméno? Sidney Crosby."