Pittsburgh, Winnipeg a Vegas hostí druhé zápasy sérií

13. 04. 2018, 21:05 » Preview - Autor: NHLportal.cz

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Třetí hrací den play off a tři série, které pokračují druhými zápasy. Po úvodním duelu vedou ve všech třech domácí týmy a Pittsburgh, Winnipeg a Vegas se dnes pokusí odskočit do dvouzápasového vedení. Nova Sport 1 bude vysílat duel Penguins proti Flyers. Vy si ale můžete preview všech zápasů přečíst v našem článku!

PIT PITTSBURGH (1-0-0) - PHI PHILADELPHIA (0-1-0)

Označit vstup Philadelphie do play off za 'nepovedený' by bylo velmi mírné. Mnohem více mu totiž odpovídá výraz 'ostudný'. Od největšího rivala totiž schytala sedm gólů a žádný se jí nepodařilo vsítit. To má však šanci napravit dnes v noci. Čeká nás totiž druhé klání v Bitvě o Pensylvánii. Opět na ledě Pens a opět se stejným favoritem. Jak dopadne kapitola číslo dva?

Kompletní a statistické preview zápasů najdete ZDE.


Tip redakce NHLportal.cz: 1

WPG WINNIPEG (1-0-0) - MIN MINNESOTA (0-1-0)

Druhý duel série začíná od 1:30 také na ledě Winnipegu. Jets otočili úvodní zápas proti Minnesotě a díky brance Joea Morrowa vyhráli poprvé ve své historii zápas v play off. Dnes se pokusí na tuto výhru navázat a ujmout se klíčového dvouzápasového vedení. Jak odpoví Divočáci?

Kompletní a statistické preview zápasů najdete ZDE.


Tip redakce NHLportal.cz: 0

VGK VEGAS (1-0-0) - LAK LOS ANGELES (0-1-0)

Pokud se nechtějí Králové vracet do Kalifornie se ztrátou dvou utkání, musejí dnes vyhrát. V jejich cestě však nestojí pouze silné a sebevědomé Vegas, ale též suspendace Drew Doughtyho po zákroku na Williama Carriera v prvním duelu.

Kompletní a statistické preview zápasů najdete ZDE.


Tip redakce NHLportal.cz: 0

Autoři: Tomáš David a Šimon Rogner