Prohlášení NHLportal k začátku ročníku 2018-19

03. 10. 2018, 18:30 » Komentáře - Autor: NHLportal.cz

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Milí fanoušci NHLportal,

je nám ctí Vás přivítat již v devátém ročníku na našich stránkách, které Vám přinášejí nejenom průměrně tisíc článků každý rok, ale zároveň mnoho aktualit od nejdůležitějších událostí, přes speciální informace, které nenaleznete na žádném jiném českém či slovenském webu, až po podrobná shrnutí zápasů zahrnující video sestřihy.

Do dnes začínajícího ročníku 2018-19 vstupujeme s novým redaktorským týmem, jenž vzal do svých řad čtyři nové pisatele. Společným úsilím se však i přes změny budeme nadále snažit držet nejvyšší kvalitu a především bavit i učit Vás, naše čtenáře.

S příchodem nové sezony zároveň uvidíte na našich stránkách řadu nových i starých známých jedinečných seriálů. Můžete se tudíž s námi v pravidelném magazínu vydat po stopách Čechů a Slováků v NHL, díky rubrice 'Téma měsíce' poodhalit roušku tajemství mnoha otázek a zajímavých témat probíraných napříč celým hokejovým světem a v neposlední řadě se k příležitosti založení naší krásné republiky vrátit proti proudu řeky času a zjistit, jak se v průběhu dekád dokázali Slováci a Češi dostat do nejlepší ligy této planety.

Přejeme Vám mnoho skvělého čtení a zábavy,

Váš tým NHLportal.cz - Tomáš David, František Zajíc, Tomáš Lošťák, Kristína Pastroková, Andrej Janković a Dominik Kovář.