Nová sezóna NHL odstartuje v Praze na stanicích Nova Action a Sport 1

21. 03. 2019, 17:34 » Reklama - Autor: NHLportal.cz

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Potvrzeno! NHL zavítá do Prahy, fanoušci uvidí zápas v O2 Aréně. Hokejoví fanoušci v Česku se mohou tetelit blahem. V Praze totiž odstartuje další ročník nejprestižnější hokejové soutěže světa NHL, která se do hlavního města vrátí po devíti letech. Aby toho nebylo málo, tak milovníci národního sportu uvidí v akci i české hvězdy.

NHL a NHLPA dnes ve spolupráci s Live Nation Sweden oznámili, že NHL Global Series 2019 se budou letos účastnit týmy Buffalo Sabres, Chicago Blackhawks, Philadelphia Flyers a Tampa Bay Lightning.

Celky Philadelphia Flyers a Chicago Blackhawks otevřou v rámci NHL Global Series 2019 vzájemným zápasem v Praze novou sezónu 2019/2020. Tento zápas je na programu v pátek 4. října 2019 v pražské O2 Aréně a stanice Nova Sport 1 a Nova Action budou u toho. To je pro české fanoušky výborná zpráva, protože ve hře budou i čeští zástupci. Za Philadelphii hrají Jakub Voráček, Radko Gudas a brankář Michal Neuvirth (jeho start však kvůli smlouvě není jistý). A v dresu Chicaga by se mohli představit David Kämpf, nebo Dominik Kubalík, na kterého mají Blackhawks kupní právo.

Zápas se odehraje v pátek 4. října od 20 hodin v pražské O2 Areně. Prodej vstupenek bude zahájen ve středu 27. března od 9:00 na stránkách Livenation.cz. Ale již od této chvíle se fanoušci mohou zaregistrovat tady: https://www.nhl.com/fans/inside-the-crease, a tím získat přístup k informacím nejenom o předprodeji vstupenek na tento zápas.