Bettman o budoucnosti Senators: Bude se tým stěhovat?

02. 05. 2019, 18:30 » Novinky - Autor: Tomáš David

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Gary Bettman a jeho zástupce Bill Daly, tedy dva nejmocnější muži NHL, navštívili v posledních dnech Ottawu, by zde prodiskutovali problém otřesů mozku ve sportech. U té příležitosti odpověděl Bettman novinářům na několik otázek. Nejdříve byl dotázán, zda jsou Sens ve finančních problémech: "Nic, o čem bych věděl."

Novináři tedy zkusili lovit z jiného soudku a položili komisionářovi soutěže dotaz, zda se našel nějaký potenciální kupec. "Tým není na prodej," odvětil otázaný stručně. Když se jiný reportér zeptal, jestli se červeno-zlatí budou stěhovat pryč z města, odvětil Bettman podrážděně: "NE!"

Ani se stěhováním do nové arény nelze u Senators počítat poté, co se majitel organizace Eugene Melnyk rozhádal s Jimem Watsonem, vedoucím hnutí, které mělo v centru města vystavit Sens novou halu. Zatím situace spíš vypadá tak, že se bude modernizovat současná hala v Kanatě.

Můžeme ale Bettmanovi věřit? Podobná slova vycházela z jeho úst již na jaře roku 2011 o týmu Atlanta Thrashers. O několik týdnů později již tento celek neexistoval...