Přidejte se k nám do klubu!

26. 05. 2019, 20:00 » Reklama - Autor: NHLportal.cz

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Již od našich začátků s NHL jsme toužili získávat speciální informace, studovat zajímavé analýzy podpořené rozsáhlými interaktivními statistikami, které nejsou běžně v českých a slovenských luzích a hájích dostupné. Nic takového jsme ale v našich krajích nemohli nalézt. Proto jsme se téměř před devíti lety rozhodli, že je na čase to změnit a založit jedinečný projekt NHLportal a ruku v ruce s ním tzv. Klub NHLportal...

Zajímá Vás, které týmy mají největší zásobárnu talentů? Co musí Carolina zlepšit, aby se dostala do finále? Proč by mohl Mitchell Marner vyrůst v nejlepšího hráče světa? Z jakých důvodů jsme pasovali tým Philadelphie na vítěze Stanley Cupu 2021? A jak si NHL buduje silnou pozici v Číně? Na tyto a mnoho dalších otázek dostanete odpověď, pokud se stanete členy Klubu NHLportal již od 1,36 Kč/den!

Krom speciálních článků, jejichž počet se ročně vyšplhá až ke 140, budete mít k dispozici celý portál kompletně bez reklam. Malou ochutnávku si můžete prohlédnout ZDE.


Uvažujete o členství? Stačí si pouze objednat kredity díky kliknutí na níže přiložený odkaz! Jak celý klub NHLportal funguje? Je to jednoduché. Objednáte si kredity, kdy konverze je ještě jednodušší. 1 kredit se rovná 1 Kč. Po objednání vám přijdou emailem informace, jak kredity zaplatit. Po zaplacení, jakmile bude platba připsána, vám k Vašemu účtu připíšeme zakoupené kredity, které můžete využít na aktivaci členství (denní, měsíční nebo roční). Volba je již na vás. Zároveň si budete moci samozřejmě stáhnout i fakturu ve svém uživatelském účtu.

Váš tým NHLportal!

>> Objednat kredity <<