Tipujte s NHLportal.cz: 16.05.2019

16. 05. 2019, 00:26 » Tipování NHL - Autor: Tomáš David

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Po více než sedmi letech jsme zpět s radami a tipy pro naše fanoušky, kteří s námi hrají naší Tipovací soutěž! Dnes se podíváme na zoubek čtvrtému střetnutí finále Východní konference mezi Boston Bruins a Carolina Hurricanes. Medvědi dnes mají příležitost ukončit sérii na ledě soupeře v nejkratším možném čase, tedy 4:0 na zápasy. Dokáží se Hurikáni vzepřít osudu a udržet se ještě chvíli při životě, nebo skončí stejně jako před desítkou let, kdy je ve stejné fázi vyřazovacích bojů poslal na dovolenou Pittsburgh již po čtveřici klání?

Doporučujeme vsadit na: Carolina Hurricanes | Méně než 5.5 gólu

Tři důvody, proč doporučujeme takto vsadit:

CAR Domácí prostředí

Hurricanes prohráli poprvé na domácím ledě v celém play off právě s Bruins. Kdo se ale díval na zápas, muselo mu být jasné, že černo-červení byli svému sokovi velmi vyrovnaným protivníkem. Věříme, že se Carolině tentokrát podaří zvítězit a ještě jednou rozpoutat bouři.

CAR Je čas, aby brankáři vystoupili ze svého stínu

Hlavním důvodem, proč bude padat dle našeho názoru málo branek, jsou maskovaní muži Hurikánů. Petr Mrázek i Curtis McElhinney předváděli první dvě kola skvělé výkony a dnes jistě ukáží, že nezapomněli chytat ani proti bílo-žlutým. Ani na druhé straně však nečekejme gólové hody. Kouč hostů Cassidy jistě nebude riskovat žádné hloupé chyby a bude mít defenzivu pohlídanou. Rask navíc chytá v úžasné formě.

CAR Brind'Amour nepovolí nedisciplinovanost

Oslabení. To je zatím Achillova pata celku z jihu Spojených států. Trenér Brind'Amour se jistě zaměří právě na tuto herní činnost. Dnes moc přesilovek Bruins neuvidíme, což jenom umocňuje naše přesvědčení, že bude padat málo gólů.




TIP: 1, méně než 5.5
Výsledek: 0:4
Tip na vítěze vyšel/nevyšel: (KO)
Tip na góly vyšel/nevyšel: (OK)