Dej mi své jméno, aneb indicie napovídají o názvu a barvách Seattlu!

09. 06. 2019, 12:00 » Spekulace - Autor: Tomáš David

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Také máte rádi to vzrušení okolo představení názvu, loga, dresů a barevného schématu nového týmu NHL? Nyní, po dvou letech, se opět tento moment blíží. Naposledy jsme mohli napjatě očekávat představení týmu z Las Vegas. Nejdříve vše vypadalo, že se celek pojmenuje Black Knights, hovořilo se také o Night Hawks či Desert Hawks. Nakonec tým z města hříchu nese název Golden Knights. Zatímco se ale Vegas podařilo vše poměrně slušně ututlat do posledního okamžiku, klub ze Seattle (zdá se) tak opatrný není a do hokejového světa vypustil určité indicie napovídající o názvu a barvách celé organizace.

Když klub spustil ve čtvrtek nový oficiální web pod hlavičkou nhl.com, změnil si i hlavní barvu, kterou si můžete prohlédnout níže.

proxy-duckduckgo-com


Je to červená? Nebo snad růžová? Jenomže to také může být ... lososová. Pokud je tomu skutečně tak, můžeme s klidem prohlásit, že hlavním favoritem je název Seattle Sockeyes, přičemž sockeye je speciální druh lososa žijící v severním tichomoří. Ale pozor, to neznamená, že jsou ze hry i další vážní kandidáti- Kraken, Totems a Metropolitans! Klub zatím žádné oficiální prohlášení nevydal. Benzin do ohně přilévá i tweet jednoho z reportérů televizní stanice ESPN a odpověď oficiálního účtu NHL Seattle:

🤐🤐🤐

— NHL Seattle (@NHLSeattle_) June 5, 2019




Překlad pro ne-angličtináře: Pokud toto opravdu budou týmové barvy, myslím, že pravděpodobnost jména Sockeyes právě probořila střechu. Možná, že ta červená barva je ve skutečnosti lososová... Konec překladu pro ne-angličtináře

Jedná se zatím samozřejmě o spekulace, ale dostali jsme nápovědy. Jedno je však jisté- vědět budeme nejdéle na konci tohoto roku.