Víme první novinky z NHL20! Kdo bude na obálce a za kolik hru pořídíte?

20. 06. 2019, 05:55 » Novinky - Autor: Tomáš David

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Novinky o nejnovějším dílu hry NHL 20 jsou odhaleny! Zatímco její předchůdkyně NHL 19 byla laděna do šedo-oranžových barev, letošní díl tyrkysovo-fialový kabátek. A hráč na obalu? Napovíme Vám! Nosí na zádech číslo 34 a modro-bílý trikot. Seznamte se s tváří letošního ročníku - Auston Matthews! Pokud si hru předobjednáte, máte tři možnosti. Standardní verzi za 1 799 Kč, Deluxe verzi za 2 299 Kč a Ultimate edici za 2 599 Kč. Poslední dvě si budete moci zahrát již od 10. září, v případě té nejlevnější si budete muset počkat do 13. dne onoho měsíce. Jaké novinky a vylepšení hra nabízí?

Celá hra by měla mít mnohem více animací pohybů a to především ve střelách. Každá hvězda ligy má pálit svou typickou střelou, tudíž například za Austona Matthewse dokážete vstřelit branku švihem zápěstím z minimálního prostoru. EA Sports slibuje i větší inteligenci gólmanů.

Druhou novinkou je grafika televizních přenosů s novými komentátory. EA nabízí pohybovou grafiku a možnost připomenutí nejlepších akcí zápasu. Mód Hockey Ultimate Team nabízí možnost hrát o odměny v režimu Squad Battles a režim Eliminator nabídne možnost vyřazovacího turnaje v módech NHL Threes a NHL Ones a postaví proti sobě tváří v tvář 81 hráčů. Z toho lze usuzovat, že se nebude hrát ve dvojicích, ale v trojicích,jelikož je číslo 81 mocninou trojky.

Auston Matthews takes the cover of #NHL20 @AM34 https://t.co/Ob0fSsRhrX pic.twitter.com/GBkMZMosaM

— #NHL20 (@EASPORTSNHL) June 20, 2019