Novinky v lize: Kuznetsov a kokain, Guerin k Wild, Matthews kapitán?

24. 08. 2019, 18:00 » Novinky - Autor: Tomáš David

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Srpen je tradičně tím nejklidnějším obdobím v NHL. Z toho důvodu vám nemůžeme nabízet takové množství novinek, tudíž jsme se rozhodli všechny nejdůležitější události posledních dnů shrnout do jednoho článku. Podíváme se na suspendaci Evgeni Kuznetsova z Washingtonu za užívání drog, příchod Billa Guerina k Minnesotě, Subanovo zasnoubení a roli kapitánů v Ontariu.

WSH Kuznetsov dostal čtyřletý zákaz na mezinárodních akcích

Za nalezení kokainu při testech dostal útočník Evgeni Kuznetsov stopku na čtyři roky na jakýchkoli mezinárodních akcích IIHF. V NHL mu činnost pozastavena nebyla, musí se ale sejít s Gary Bettmanem, aby s ním situaci prodiskutoval. "Rozhodl jsem se plně akceptovat jejich rozhodnutí. Reprezentovat svou zemi bylo pro mě vždy důležité. Je těžké žít s vědomím, že její dres následující čtyři roky neobléknu. Zklamal jsem mnoho pro mě důležitých lidí, včetně rodiny a přátel. Od mého prvního dne u Washington Capitals se ke mě všichni chovali skvěle. Cítím se strašně, že jsem vás zklamal," sype si popel na hlavu sedmadvacetiletá hvězda.

NJD Subban požádal Lindsey Vonn o ruku

Obránce New Jersey Devils P.K. Subban požádal svou přítelkyni Lindsey Vonn o ruku. S bývalou elitní lyžařkou se zasnoubil minulou středu ve svém domě v Los Angeles. "Lindsey je to nejlepší, co mě kdy potkalo. V životě jsou lidé, kteří si zaslouží být s dobrými lidmi. Mají člověka, který se o ně stará a dokáže je rozveselit. A ona si zaslouží být s někým, kdo jí miluje jako nic jiného na tomto světě," komentoval Subban žádost.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

What a night! Thank you to every single person who showed up in support of @lechildren and @pksubbanfoundation last night! A special shoutout to @holtrenfrewogilvy @nadiasaputo @marlaoringer @edenpolansky @annaconcierge for putting together such an extraordinary event 👊🏿 #PKSFWeekMTL 💥

Příspěvek sdílený P.K. Subban (@subbanator),



MIN Bill Guerin se stal novým generálním manažerem Wild

Bývalý útočník a do poslední sezoně zástupce generálního manažera v Pittsbueghu Bill Guerin se stal generálním manažerem Minnesoty Wild. "Jsem spokojen se současnou situací. Mluvil jsem s koučem Boudreauem a je na tréninkový kemp připraven. Takže příští týden do toho skočíme a uvidíme, jak je kdo na tom," říká optimisticky Guerin, který se vydal na svou první misi do Ruska, aby přemlouval k příchodu Kirila Kaprizova.

OTT Sens budou v sezoně 2019-20 bez kapitána

Ottawa je v přestavbě a není velkým překvapením, že odehraje tuto sezonu bez kapitána. "Kapitán vyjde najevo až časem. Myslím, že nejdůležitější věcí je, abychom starším hráčům dovolili předávat zkušenosti těm mladším,"uvědomuje si priority kouč Smith.

TOR Matthews: Byl bych poctěn nosit na hrudi céčko

Od roku 2016 nenosil kapitánské 'C' v Torontu nikdo. Jedním z hlavních adeptů na zisk této role je Auston Matthews: "Kapitánství v hokeji je obecně obrovská pocta, ale v Torontu speciálně. Vidíte jména těch kluků, kteří zde byli před vámi. Máme bannery všech kapitánu v našem tréninkovém centru. Znáte je. Víte, co týmu přinesli."