Michael Frolík jednou nohou z Calgary

24. 11. 2019, 23:00 » Spekulace - Autor: Pavel Nadrchal

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Je to již šest let, co byla pořízena fotografie u článku. Michael Frolík v dresu Chicaga Blackhawks jako novopečený vítěz Stanley Cupu. Krásně se to čte a ještě lépe poslouchá. Ale realita je zcela jiná a bohužel pro českého útočníka nikterak lichotivá.

Vedení Calgary Flames se snaží zamíchat svojí sestavou. Tým, který se nachází na 10. místě Západní konference má po 26 zápasech na kontě pouhých 25 bodů. Flames mají odehráno v Západní konferenci nejvíce zápasů (26), oproti ostatním většinou o 2-3 zápasy více, a přesto vstřelili třetí nejmenší počet branek v konferenci. Nemůžeme se tak divit, že generální manažer Brad Treliving usilovně sonduje aktuální stav na trhu.

Objevily se spekulace, že ohroženi jsou v Calgary hráči jako Mark Jankowski, Michal Frolík a Oliver Kylington. Když se podíváme do zadní řad týmu z Calgary, objevuje se jméno obránce Travise Hamonice.

Organizace vůbec nepočítala s tím, že by se po první čtvrtině tým nacházel tam, kde je. Papírově má tým na lepší výsledky, ale ty se prozatím nedostavují. Má si Frolík již balit kufry? A ve kterém týmu byste kladenského rodáka viděli nejraději? Napište nám do diskuze!