Rád bys psal o NHL? Neváhej, přidej se k nám a piš třeba o Vorasovi

22. 08. 2020, 11:05 » Novinky - Autor: NHLportal.cz

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Hokejový portál NHLportal.cz funguje již deset let a za tuto dobu si získal mnoho svých pravidelných čtenářů a návštěvníků a to jak webových stránek NHLportal.cz, tak i našeho facebookového profilu.

Na webových stránkách najdete mnoho informací a možná i takových, o kterých vůbec netušíte. Nicméně bychom rádi navýšili počet článků. Proto hledáme do svého týmu další hokejové nadšence, kteří mají chuť a čas se aktivně podílet na rozvoji jednoho z největších portálů o NHL v České republice a na Slovensku.

Zajímá vás lední hokej, konkrétně zmíněná NHL? Máte k ní co říct? Jste schopni psát úvahy a analýzy na aktuální témata? Ovládáte alespoň pasivně angličtinu a rádi byste nabídli čtenářům svůj pohled na nejpopulárnější hokejovou soutěž světa? Zkrátka a dobře – máte zájem rozšířit náš tým? Napište nám!

Nemusíte být profesionálové. Důležité je na sobě pracovat, mít do práce chuť a pravidelně obětovat tomuto koníčku část volného času. O váš další rozvoj se postará šéfredaktor, který má bohaté zkušenosti. Rádi bychom do svých řad přivítali týmové hráče.

Naše požadavky

- alespoň pasivní znalost angličtiny (úroveň A2 minimum)
- minimálně základní přehled o NHL
- výborná znalost češtiny/slovenštiny, stylistická dovednost
- smysl pro zodpovědnost a preciznost (schopnost napsat alespoň jeden článek týdně)
- komunikativnost, týmovost
- předchozí zkušenosti se psaním nevyžadujeme

Nabízíme

- podíl na rozvoji jedinečného portálu o NHL, který disponuje online statistikami již v průběhu zápasů a nabízí další zajímavosti a výhody, které jinde na portálech v Česku a na Slovensku nenajdete
- možnost být součástí týmu, který má jeden cíl a rodinnou atmosféru
- možnost redaktorského rozvoje pod vedením zkušeného šéfredaktora (po čase možnost rozhovorů s hráči)
- přístup ke speciálním zdrojům informací pro psaní článků zcela zdarma

Pokud byste se k nám rádi připojili, ozvěte se na e-mail pavel.nadrchal@nhlportal.cz! Do předmětu uveďte "Nábor redaktorů NHLportal – jméno příjmení". Ke zprávě přiložte jeden článek své vlastní tvorby. Text by měl mít délku minimálně 250 slov. Nezapomeňte připsat také něco o sobě.

Budeme se těšit!

Tým NHLportal.cz