Top 3 hráči, kteří se pravděpodobně letos podívají na trh volných hráčů

19. 09. 2020, 12:00 » Analýzy - Autor: Tomáš David

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Rok co rok je to stejný scénář - finále play off, draft a otevření trhu s volnými hráči. Nejinak tomu bude i letos. Už dnes startuje velice atraktivní finále mezi Tampa Bay Lightning a Dallas Stars, čeká nás jeden z nejkvalitnějších draftů v historii a nejinak tomu bude i u neomezeně volných hráčů, kteří si mohou plácnout s jakýmkoli klubem v lize. Jaké jsou tři nejatraktivnější jména, která by se na trhu mohla objevit?

ARI Taylor Hall

V průběhu sezony přišel jako velká posila z New Jersey a generální manažer Chayka byl považován za skvělého stratéga. V té době patřili Coyotes k defenzivním ozdobám ligy, stále jim ale chyběla jasná hvězda, která by táhla tým i v útoku. Nyní, o několik měsíců později, jsou Yotes dávno ze hry, Chayka není generálním manažerem a Hall pravděpodobně zamíří na trh. Jaký dres bude oblékat příští rok?

WSH Braden Holtby

Dlouholetá jednička Caps a tahoun týmu v play off pravděpodobně změní poprvé v kariéře NHL barvy. Capitals jsou příliš blízko platovému stropu a Holtbyho s navýšeným platem si jednoduše nemohou dovolit. Zájem o něj by rozhodně byl. Svou jedničku do brány hledá například Buffalo, San Jose či Detroit. Kam nakonec zamíří ukáže až čas.

STL Alex Pietrangelo

V St. Louis hokejově vyrostl a před rokem dovedl Blues jako kapitán ke Stanley Cupu. Pokusy o prodloužení smlouvy probíhaly již během sezony 2019-20, jak se ale zdá, Pietrangelo se svým současným celkem společnou řeč nenajde a bude tak k dispozici na trhu volných hráčů, kde se o něj týmy budou moci přetrhnout. Jeho osud je ve hvězdách (doslova?).