NHL posunula Winter Classic i All-Star Game

22. 10. 2020, 21:56 » Novinky - Autor: Pavel Nadrchal

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
NHL oznámila posunutí 2021 Winter Classic a také All-Star Game. Venkovní zápas byl plánován na 1. ledna v Minnesotě na Target Field. Naproti tomu All-Star Game se plánovalo v Sunrise (Florida) a to na 30. ledna.

Posunutí bylo více méně očekávané, jelikož datumy byly plánovány ještě před začátkem pandemie COVID-19. Playoffs NHL 2020 se hrálo ještě v září, tedy o tři měsíce později, než by se hrálo za normálních okolností. Základní část byla ukončena 11. března, poté co liga a její sezóna byla vynuceně přerušena.

"Účast fanoušků na obou místech, tedy v aréně i stadiónu, těchto akcí je základním kamenem proto, aby byly akce úspěšné," řekl NHL Senior výkonný vicepresident, Steve Mayer. "Z důvodu nejasností v současné situaci, jelikož stále nevíme, kdy budeme moci fanoušky přivítat na stadiónech, jsme se rozhodli tyto akce přesunout na rok 2022. Zároveň zvažujeme několik nových a kreativních akcí, které dovolí fanouškům být více v zápasech nadcházející sezóny."

Obě akce budou tedy přesunuty.

NHL zároveň ale oznámila, že posunutí těchto akcí nemění nic na tom, že jejich cíl je začít novou sezónu 2020-21 hned 1. ledna.